Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Nieuwbouw Intratuin, Deventer (Nederland) 2019

De nieuwe vestiging van Intratuin Deventer gelegen in de wijk Blauwenoord, is op 1 maart 2019 geopend. De winkel ligt op een perceel van 2,6 hectare tussen het Overijssels Kanaal, de N348 en de spoorlijn.

Het nieuwe tuincentrum heeft een vloeroppervlakte van zo’n 10.000 m². Op de begane grond een winkeloppervlakte van circa 6.700 m² en op de verdieping nog eens circa 2.000 m². Daarnaast is er op de begane grond een ruim opgezette buitenverkoop van circa 2.000 m² en een ruim en hoog magazijn van circa 1.000 m². Het ruime parkeerterrein voor de winkel biedt ruimte aan circa 400 auto’s en heeft een eigen afslag vanaf de provinciale weg (N348/Weg door Zuid-Salland).

In samenwerking met SVT Branding & Design Group heeft Breddels Architecten een totaal nieuw concept “Intratuin 3.0” uitgewerkt.
SVT heeft een nieuwe strategie, identiteit en retailformule ontwikkeld om klanten ieder bezoek weer te inspireren en een beleving mee te geven. Hiervoor heeft SVT het ‘magazine concept’ bedacht. Een winkel, die in elkaar steekt als een tijdschrift/magazine. Met wisselende thema’s, rubrieken en ruimte voor inspiratie en informatie. De retailformule is opgebouwd uit verschillende speciaalzaken waar het assortiment, de expertise en inspiratie optimaal tot hun recht komen. De onderbrekingen maken de grote winkels spannender en dynamischer.

Tevens is Intratuin Deventer uitgerust met de Proeftuin, het nieuwe horecaconcept van Intratuin. De seizoensgebonden keuken staat centraal en je zintuigen worden geprikkeld om te proeven.

Intratuin flagshipstore volgens een nieuwe formule
Intratuin flagshipstore volgens een nieuwe formule