Wij maken u er op attent dat deze website gebruik maakt van cookies. Dit doen wij om u beter van dienst te kunnen zijn.
Wij vragen uw akkoord om dit te mogen blijven doen.

Horecagelegenheid De Proeftuin, Duiven (Nederland) 2018

Intratuin Duiven opende op vrijdag 30 maart 2018 een nieuwe horecagelegenheid. Deze bestaat uit een ca. 500 m² grote keuken met uitgifte en ca. 1.000 m² aan terrassen op de begane grond en op de verdieping nog meer terrassen ter grootte van ca. 700 m².

Het nieuwe horecagedeelte, ook wel ‘De Proeftuin’ genoemd, is gelegen in het midden van het tuincentrum. Vanaf de entree van Intratuin kun je ook rechtstreeks naar ‘De Proeftuin’. Er zijn diverse zithoeken gecreëerd met in elke hoek een andere sfeer en stijl. Van botanisch tot oriëntaals en van lief tot stoer.

Het horecagedeelte biedt ruimte aan ca. 900 zitplaatsen en een team van 50 medewerkers zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Alle versproducten komen uit ‘Onze Groentetuin’. ‘Onze Groentetuin’ is tegenover ‘De Proeftuin’ gelegen, en is ook geopend voor het winkelend publiek.

Ook is er volop gedacht aan de kinderen. Vanuit ‘De Proeftuin’ wandel je namelijk zo ‘De Klimtuin’ in. Dit is een binnenspeeltuin met glijbanen en trampolines, dit alles in 4 verschillende plateauhoogtes in de stijl van een oude fabriek. Het speelparadijs staat in verbinding met een buitenspeeltuin waar je tot 9 meter hoog kunt klimmen, door netten kunt klauteren en glijden van de vele glijbanen.

‘De Klimtuin’, is een van de grootste speeltuinen van Nederland
‘De Klimtuin’, is een van de grootste speeltuinen van Nederland